Active Professionals wordt reseller van SAS Visual Analytics

Active Professionals wordt reseller van SAS Visual Analytics

Active Professionals wordt reseller van SAS Visual Analytics

01-07-2013

Active Professionals wordt reseller van SAS Visual Analytics


SAS, specialist op het gebied van business analytics, heeft Active Professionals aangesteld als reseller van SAS Visual Analytics.

Active Professionals, dienstverlener op het gebied van performance management, ICT-detachering, CRM en afval-& milieuconsultancy, is hiermee de eerste reseller voor dit specifieke product. “SAS Visual Analytics is een product dat bij uitstek geschikt is voor de mid-market”, zegt Karel Kinders, Managing Director SAS Nederland. “Het product kent een eenvoudige en intuïtieve grafische interface, en is uiterst toegankelijk, ook voor incidentele en niet analytisch geschoolde gebruikers. Wij noemen dit ‘approachable analytics’. Juist in de mid-market willen organisaties kunnen beschikken over geavanceerde analytische tools zonder daarvoor een specialistische afdeling te moeten opzetten. Deze markt is relatief nieuw voor SAS en daarom zochten we een partner met veel ervaring in de mid-market. Active Professionals is zo’n partner.”

“Er is in de mid-market een duidelijk groeiende behoefte aan oplossingen op het gebied van trends en forecasting”, zegt Jasper Gorter (foto), directeur en mede-eigenaar van Active Professionals. “We zijn al jaren een van de grootste partners van QlikView en nu de behoefte aan analytics zo toeneemt, willen we onze klanten op dit gebied meer dan één product kunnen aanbieden. We hebben met SAS Visual Analytics een goede aanvulling voor ons portfolio gevonden. Hiermee kunnen we onze onafhankelijke positie als leverancier en adviseur nog beter invullen, terwijl we onze kennis en ervaring op het gebied van business intelligence en performance management voor dit product uitstekend kunnen benutten.”

 

 

Terug naar nieuws overzicht