Alpha International verruimt besteltijden
03-07-2013

Alpha International verruimt besteltijden


Per 8 juli verruimt distributeur Alpha International de besteltijden voor haar Nederlandse klanten.

Van maandag tot en met donderdag worden de dropshipment bestellingen met maximaal 5 orderregels voortaan tot 18:00 uur verwerkt (voorheen was dit 17:00 uur), wanneer deze via de webshop of de elektronische orderkoppeling geplaatst zijn. Deze dropshipments worden de volgende werkdag bij de eindklant geleverd. Alpha International voert deze wijziging door omdat er vanuit de veranderende marktomstandigheden behoefte is bij haar klanten aan extra flexibiliteit op dit terrein.

Alpha International
Alpha International is een distributeur en groothandel van originele printing supplies en behoort tot de specialisten van Europa. Alpha International distribueert uitsluitend A-merken aan wederverkopers zoals resellers, kantoorvakhandels, inkooporganisaties, retail- en webshopbedrijven in IT- en kantoorartikelen.

Dropshipments
Alpha International verzorgt in een groeiend aantal gevallen dropshipments voor haar klanten. Dit zijn bestellingen die - namens de reseller - direct aan de eindklant worden geleverd. De bestelling wordt geleverd in een neutrale doos en kan indien gewenst worden voorzien van een pakbon met het logo van de reseller. De bestelling wordt de volgende werkdag bij de eindklant geleverd.

Meer informatie:
Voor vragen over deze wijzigingen of voor algemene vragen kunt u contact opnemen met uw accountmanager of met de sales afdeling via 024-35 79 808 of per e-mail via [email protected]

 

Terug naar nieuws overzicht