Ton Sips wordt Presales Engineer bij Fortinet Nederland
05-07-2013

Ton Sips wordt Presales Engineer bij Fortinet Nederland


Fortinet, speler op het gebied van high-performance netwerkbeveiliging, heeft Ton Sips (foto) aangesteld aan Presales Engineer. In deze nieuwe rol adviseert Sips zowel Fortinets accountmanagers, als partners en eindgebruikers bij de technische invulling van projecten die voortkomen uit Fortinets aanbod.

Tijdens de verkooptrajecten wordt vooral een beroep gedaan op de technische kennis die Sips heeft van het FortiGate-platform, en bijbehorende producten zoals FortiManager and FortiAnalyzer.

Fortinets nieuwe Presales Engineer heeft zestien jaar ervaring in de ICT-sector en heeft een brede kennis en grote ervaring op het gebied van oplossingen voor internet- en netwerkbeveiliging. Sips is afkomstig van McAfee, waar hij zich de afgelopen drie jaar als Presales Engineer onder meer toelegde op het trainen en het ontwikkelen van het kennisniveau van partners. Daarvoor was Sips negen jaar Systems Engineer Benelux bij Packeteer, waarvan de laatste twee jaar onder de vlag van Blue Coat Systems. Bij deze leverancier van oplossingen voor WAN-optimalisatie en websecurity was hij verantwoordelijk voor alle technische presales taken die betrekking hadden op projecten bij eindgebruikers en partners.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security