Redactie - 05 juli 2013

R&M en Cofely Nederland leveren samen in dataoplossingen


R&M heeft met Cofely Nederland een overeenkomst gesloten voor de levering van complete dataoplossingen. Beide bedrijven werken al jaren samen voor één van de grootste banken van Nederland en gaan die relatie uitbreiden. R&M wordt nu voor Cofely landelijk een preferred leverancier van dataoplossingen.

Cofely is al jaren de installatiepartner van R&M voor alle dataoplossingen in de datacenters van een grote Nederlandse bank. Verder verzorgen zij als technisch dienstverlener ook alle diensten ten aanzien van installatie en onderhoud bij deze klant. "Omdat zowel R&M als Cofely hun samenwerking willen intensiveren, hebben wij de ambities van beide bedrijven voor verdere ontwikkeling op het gebied van dataoplossingen in een nieuwe raamovereenkomst vastgelegd", zegt Bas Mondria (foto), Sales Director Nederland bij R&M. "Gezien de toenemende interesse van bedrijven en non-profit organisaties in onze complete dataoplossingen, zijn wij blij dat Cofely daar mede invulling aan gaat geven."

Binnen het brede technische dienstverleningsportfolio van Cofely, ontwerpt, levert en onderhoudt dit bedrijf ook communicatienetwerken voor de industrie en utiliteitsbouw. Na installatie wordt zo'n netwerk gemeten en afhankelijk van de klantwens gecertificeerd met een garantie tot maximaal 25 jaar, aldus Wim Vrij, Leadbuyer Building Automation van Cofely.

Door: Witold Kepinski 


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!