Kaspersky Lab Benelux besteedt producttrainingen uit aan Floris Competence Management
09-07-2013

Kaspersky Lab Benelux besteedt producttrainingen uit aan Floris Competence Management


Security software leverancier Kaspersky Lab besteedt met ingang van 1 september 2013 zijn producttrainingen uit aan Floris Competence Management. Gecertificeerde trainers van het opleidingsbureau bieden klassikale producttrainingen, ook in de vorm van maatwerk op locatie. Daarnaast is het mogelijk om via een speciaal voor Kaspersky Lab ingericht opleidingsportal diverse e-learningmodules te volgen. Floris Competence Management verzorgt eveneens de certificering van de partners van Kaspersky Lab.

Belangrijkste reden voor de uitbesteding is de toenemende vraag naar en uitbreiding van het aantal producttrainingen van Kaspersky Lab. Remco de Groot (foto), Technisch Expert Kaspersky Lab Benelux: “Door onze trainingen bij Floris Competence Management onder te brengen, kunnen wij ons blijven concentreren op onze kernactiviteit: het beveiligen van computersystemen tegen malware. Bovendien bieden we onze partners en eindgebruikers de kennis van een professionele opleider die niet alleen alles van Kaspersky Lab weet, maar ook de nodige kennis van Microsoft en netwerkproducten heeft. Die achtergrondinformatie is essentieel voor een probleemloze implementatie.”

Rein Floris, Directeur van Floris Competence Management, geeft aan: “Organisaties zijn te vaak met randzaken bezig, waardoor ze hun kerntaken uit het oog verliezen. Floris Competence Management ontzorgt Kaspersky Lab volledig op het gebied van producttrainingen in de Benelux. Hierdoor kan het bedrijf zich richten op zijn core business. Bijkomend voordeel is dat we uitsluitend werken met gecertificeerde trainers, zowel voor Kaspersky-oplossingen als voor andere relevante IT-platformen. Dat voegt iets extra’s toe aan de trainingen die we bieden.”

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security