Redactie - 10 juli 2013

Transcom breidt uit met vierde locatie in Groningen


Per 1 juli heeft facilitair klantcontactspecialist Transcom een nieuwe locatie in Groningen in gebruik genomen. Het is de vierde locatie van Transcom in Groningen, direct naast de drie bestaande panden en eveneens grenzend aan de campus van de Universiteit Groningen. De nieuwe vestiging is 500m2 groot en biedt ruimte aan 60 seats, met nog uitbreidingsmogelijkheden voor 250 extra seats. De nieuwe locatie wordt ingericht voor de groeiende outbound-activiteiten die Transcom uitvoert voor klanten, waaronder Nuon.

De uitbreiding naar een vierde pand volgt op de sterke groei die Transcom in 2012 maakte en die in 2013 doorzet. Dankzij de uitbreiding van de activiteiten voor bestaande klanten en het binnenhalen van diverse nieuwe grote klanten, waaronder een grote Amerikaanse leverancier van computers, tablets en smartphones, groeide Transcom in 2012 met maar liefst 33 procent. Hiermee behoort Transcom tot de sterkste groeiers van Noord-Nederland. Met het nieuwe gebouw maakt Transcom ruimte voor de uitbreiding van meerdere interne projecten en de groei van huidige klanten en het eigen bedrijf. Met de 60 nieuwe arbeidsplaatsen komt het aantal medewerkers van Transcom ruim boven de 900.

Dennis van der Veen (foto), Business Manager: “Met een gemiddelde seat occupancy van 95 % in de bestaande locaties zaten we echt aan de grens van de capaciteit. Uitbreiding was noodzakelijk om onze klanten de flexibiliteit te kunnen blijven bieden om snel activiteiten op te schalen. Gelukkig konden we snel dit naastgelegen pand bij onze al bestaande locaties betrekken, dicht bij onze grote pool aan potentiële medewerkers vanuit de Universiteit Groningen. Zo kunnen we onze hoog gewaardeerde customer satisfaction scores blijven bewaken.”

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!