ScanSource POS and Barcode verkozen tot Intermec Distributeur van het Jaar in Europa
10-07-2013

ScanSource POS and Barcode verkozen tot Intermec Distributeur van het Jaar in Europa


ScanSource POS and Barcode, een value-added distributeur van automatische identificatie en dataverzameling (AIDC) en point-of-sale (POS)-oplossingen en -diensten van de verkoopeenheid van ScanSource, is benoemd tot Intermec Distributeur van het jaar voor de EMEA-regio. ScanSource werd voor het derde opeenvolgende jaar erkend op de 2013 EMEA Intermec Partner Summit (IPS).

ScanSource werd voor deze prijs geselecteerd door resellers die de top in Barcelona bijwoonden en werden gevraagd om te stemmen voor hun favoriete verdeler. ScanSource werd geselecteerd op basis van bedrijfsgroei en het vermogen om nieuwe en opkomende technologie te integreren in haar aangeboden oplossing.

"Het is een eer om te worden erkend door Intermec en haar gemeenschap van resellers voor onze toewijding aan hun bedrijf en het kanaal," zegt Maurice van Rijn (foto), algemeen directeur van ScanSource POS and Barcode, Europa. "Intermec is een waardevolle partner voor ScanSource en we blijven nauw samenwerken om de oplossingen, diensten en ondersteuning te leveren die resellers nodig hebben om succesvol te zijn. Deze award is een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons team en de voortdurende steun van onze resellers."


Terug naar nieuws overzicht