Redactie - 12 juli 2013

Qics stelt Nobel aan als business partner


Qics stelt Nobel aan als business partner. Qics ontwikkelt en implementeert oplossingen op het gebied van planning, urenregistratie, facturatie en Business Intelligence

Nobel ondersteunt onder andere organisaties binnen de zakelijke dienstverlening met een slagvaardige, betrouwbare en stabiele informatievoorziening. Met QicsPlanner en QicsTime in het productportfolio wil Nobel haar klanten nog beter van dienst zijn.

Voor zakelijke dienstverleners stroomlijnen QicsPlanner en QicsTime het hele proces van plannen, tijdschrijven, goedkeuren en factureren. Dit zorgt voor inzicht in projecten en de tijdsbesteding van medewerkers. “Wij zijn blij om Nobel als business partner te hebben.” aldus Eddy Plasier (foto), commercieel directeur bij Qics. “Nobel is immers één van de grootste ICT dienstverleners in Nederland met veel kennis van de zakelijke dienstverlening. Met hun kennis van de markt en onze producten kunnen we deze bedrijven de mogelijkheid bieden zich te richten op hun corebusiness en niet op de administratieve kant van de dienstverlening.”

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!