Redactie - 11 juli 2013

Hitachi Data Systems vernieuwt storage platformen


Hitachi Data Systems (HDS), leverancier van storage oplossingen,  presenteert een aantal grote vernieuwingen die zijn doorgevoerd in drie belangrijke infrastructuuroplossingen: Hitachi Unified Storage VM (HUS VM) all flash system, Hitachi Unified Storage en Hitachi NAS Platform en Hitachi Unified Compute Platform (UCP). 

Virtualisatie-platform
De oplossingen leveren betere performance, meer efficiëntie en financiële voordelen voor een goed werkende enterprise cloud-omgeving, aldus HDS. De technologieën passen binnen de drielaagse strategie van Hitachi Data Systems voor infrastructuur, content en informatie. Deze strategie bouwt verder op bestaande IT-investeringen om één virtualisatie-platform voor alle data te bieden die cloud en big data ondersteunt, aldus Rob Hilterman (foto), CTO Benelux bij Hitachi Data Systems. "Door het wegnemen van de zwakke punten die van invloed zijn op de performance en gekoppeld zijn aan uiteenlopende architecturen en informatiesilos in de datacenter-omgeving, biedt HDS een flexibele en krachtige basis voor private cloud en big data-platforms. Dit helpt klanten met het versnellen van inzichten in bedrijfsprocessen, verbeteren van besluitvorming en te innoveren met informatie."

Partnervoordelen en -ondersteuning
HDS Global Services ondersteunt de optimalisatie en versnelling van de oplossingen met uitgebreide consulting, beheer-, overgangs- en ondersteunende diensten. Een partnernetwerk helpt bij het uitrollen van deze oplossingen met hun expertise en kennis van de industrie, applicaties en datacenter-infrastructuren. Technologische partners Brocade, Cisco, Microsoft, VMware en Hitachi TrueNorth partners onderschrijven de nieuwe HDS infrastructuur-oplossingen.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!