Redactie - 12 juli 2013

Alcadis opent Experience Center in Houten


Alcadis IP Solutions opent haar Experience Center in Houten om innovatieve netwerktechnieken en –oplossingen aan partners te demonstreren.

Het Experience Center biedt Alcadis alle faciliteiten om partners te informeren over haar kennis van Wi-Fi en IP-connectiviteit en haar innovatieve productportfolio. In het Experience Center zijn in samenwerking met haar vendoren een breed scala aan demo’s gerealiseerd over uiteenlopende onderwerpen en technieken. Daarnaast biedt Alcadis haar partners de mogelijkheid om op maat gemaakte demonstraties aan te vragen.

Experience Center
“Het Experience Center maakt de onderliggende techniek van de oplossingen tastbaarder. Een Wi-Fi netwerk is niet tastbaar, maar door bijvoorbeeld een kijkje in het monitoringsysteem te geven of te tonen hoe snel een draadloze adapter roamed tussen access points zorgt voor verduidelijking. Je kan hier direct zien wat voor effect bepaalde technieken hebben. Datasheets en powerpoints zijn zo saai. En termen als ‘application fluent networking’ spreken niet tot de verbeelding. Een demo hiervan wel. Vanaf nu kunnen we in een zeer korte periode snel klanten de uitwerking van bepaalde toepassingen laten zien. Wij praten niet over de connected home, deze bouwen we in onze Experience Center”, zegt Hans van Elsen (foto), Technical Director bij Alcadis.

Vleugelboot 8 in Houten
Eerder dit jaar verhuisde Alcadis naar een nieuwe pand op Vleugelboot 8 in Houten. De afgelopen jaren zag Alcadis het aantal klanten en netwerkprojecten explosief toenemen waardoor het vorige pand wat betreft ruimte en faciliteiten niet meer volstond. Het nieuwe pand biedt Alcadis verbeterde faciliteiten om de nieuwste netwerkoplossingen aan partners te demonstreren en hen te informeren en te trainen.

Gratis seminars
Alcadis verwelkomt geïnteresseerden graag in het nieuwe pand voor demonstraties in het Experience Center. Deze demonstraties kunnen gecombineerd worden met gratis seminars over Wi-Fi en IP-connectiviteit (www.alcadis.nl/events).

Door: Witold Kepinski
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!