Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-07-2013
Deel dit artikel:

MicroStrategy lanceert Mobile App Universe en Developer Academy


Het Amerikaanse bedrijf MicroStrategy staat vooral bekend om zijn business intelligence oplossingen, maar is ook een speler op het gebied van enterprise software platforms. Tijdens het jaarlijkse congres MicroStrategy World in Barcelona, de ‘Europese hoofdstad van mobility’, kondigde het bedrijf namens ceo Michael Saylor (foto) de lancering van MicroStrategy Mobile App Universe en de Mobile App Developer Academy aan.

De Mobile App Universe is door MicroStrategy opgezet om de verschillende apps te laten zien die gemaakt zijn met behulp van en geïmplementeerd zijn op het mobiele platform. Door gebruik te maken van MicroStrategy’s mobile platform, is de time to market van apps veel korter, omdat de meestgebruikte functionaliteiten van mobiele apps standaard te selecteren zijn en middels ‘drag and drop’ aan de app toe te voegen zijn.

De apps die getoond worden in de Mobile App Universe zijn ontwikkeld door MicroStrategy zelf, of door technologiepartners van het bedrijf. Alle apps zijn beschikbaar voor Android en Apple (iOS) gebruikers. Voor overzicht van de bedrijven en de apps die ontwikkeld zijn, de video op YouTube.

Mobile App Developer Academy
Naast de lancering van de Mobile App Universe, werd ook de MicroStrategy Mobile App Developer Academy aangekondigd. Deze academy bestaat uit video-cursussen waarmee mobile app developers snel kunnen leren om business apps te ontwikkelen. De Mobile App Developer Academy en bijbehorende certificeringen worden aangeboden in de vorm van een iPad-app. Hiermee kan de gebruiker precies zien welke lessen reeds gedaan zijn. De iPad-app is ook op MicroStrategy’s eigen platform ontwikkeld.


Terug naar video overzicht