Redactie - 15 juli 2013

Global Knowledge wordt IBM Global Training Provider


Global Knowledge, een IT- en Business opleider, is door IBM (NYSE-IBM) geselecteerd als Global Training Provider. Na een langdurige en strenge selectieprocedure is Global Knowledge door IBM aangesteld om geautoriseerde IBM opleidingen wereldwijd aan te bieden.

Met activiteiten in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika, Midden-Oosten en Azië plus een uitgebreid netwerk van partners en filialen over de hele wereld, kunnen IT-specialisten en organisaties bij Global Knowledge terecht om kennis op te doen van het uitgebreide software en hardware portfolio van IBM, inclusief AIX, Cognos, DB2, Power Systems, Rational, Tivoli en WebSphere. Tevens kan men bij Global Knowledge terecht voor de bijhorende IBM certificeringen.

De geautoriseerde IBM cursussen kunnen bij Global Knowledge in verschillende leveringsvormen worden gevolgd waaronder klassikaal, live via het internet in virtuele klassen, als zelfstudie of als maatwerk afgestemd op de behoefte van de klant.

Global Knowledge biedt de klassikale trainingen van IBM in Nederland aan in Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nieuwegein, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle.

Het aanbod van IBM trainingen kan gevonden op: www.globalknowledge.nl/ibm 

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!