Barracuda stelt Robert Farmer aan als EMEA Channel Manager
19-07-2013

Barracuda stelt Robert Farmer aan als EMEA Channel Manager


Barracuda Networks, een leverancier van oplossingen voor ICT-beveiliging en -opslag, maakt bekend dat Robert Farmer (foto) is benoemd tot EMEA Channel Manager.

De benoeming komt op het moment dat Barracuda zijn positie binnen het kanaal blijft verstevigen om het partnerprogramma te stimuleren en partners te laten profiteren van Barracuda’s uitgebreide beveiligings- en opslagportfolio.

In zijn nieuwe rol is Farmer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het kanaal en zal hij de marketing- en verkoopstrategieën binnen de EMEA-regio verder uitbreiden. Farmer zal ook de productverkoop van Barracuda door EMEA-partners vergroten en hen helpen het kanaalprogramma in te zetten om zo te profiteren van de verkoop van Barracuda’s oplossingen voor beveiliging en opslag.

Voor zijn aanstelling bij Barracuda was Farmer EMEA Alliance Director bij Trend Micro, waar hij met succes een goed presterend team heeft opgezet, dat zorgde voor regionale groei binnen het bedrijf. Farmer heeft ook dienst gedaan als Global Sales Director bij OSM Global in Stockholm en heeft verschillende functies bekleed bij Targus, waaronder die van EMEA Alliance Sales Director en UK Distribution Sales Manager.

Door: Witold Kepinski 

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security