Redactie - 18 juli 2013

AppDynamics en SMT sluiten partnerovereenkomst


SMT Simple Management Technologies (SMT) en AppDynamics zijn een partnerovereenkomst voor de Benelux overeengekomen. SMT is een specialist op het gebied van IT Infrastructure, Application Performance, Software Asset, Security & Big Data Management oplossingen met als missie het optimaliseren en vereenvoudigen van de ICT beheeromgeving van haar klanten.

AppDynamics
AppDynamics is een next generation application performance management oplossing die het beheer van complexe, bedrijfskritische applicaties vereenvoudigt. Trage applicaties zijn tegenwoordig niet meer acceptabel – niet voor IT Operations en Development teams, niet voor de CIO, en zeker niet voor eindgebruikers. Met AppDynamics behoren trage applicaties definitief tot het verleden. AppDynamics wordt o.a. gebruikt door Netflix, Expedia, Europcar, Karavel, Humanis, Priceline, TiVo, AMICA Insurance, Hotels.com, StubHub and Staples. Zie www.appdynamics.com voor meer informatie.

Splunk
Michiel Toes (foto), mede-oprichter en Sales & Marketing Director bij SMT: "Als we kijken naar uitdagingen op het vlak van applicatie performance, zien we een groeiende behoefte in de markt voor een beter en gedetailleerd inzicht van de opbouw van de performance in de applicatie zelf. AppDynamics biedt exact dat inzicht voor Java, .NET en PHP-applicaties, en dat op een snelle en gebruiksvriendelijke wijze. Bovendien integreert AppDynamics naadloos met Splunk. Het is daardoor een perfecte aanvulling op ons product portfolio."

Partnership
Pascal Dallioux, Sales Director bij AppDynamics, zegt dat de Benelux een snelgroeiende markt is voor Application Performance Monitoring (APM). "We zien een toenemende vraag naar onze APM oplossing in deze regio. Het partnership met SMT zien we als een logische en belangrijke stap om deze ontwikkelingen optimaal te benutten. Wat daar in mee speelt is de krachtige integratie van AppDynamics met Splunk. SMT is eensuccesvolle Splunk partner en we kijken uit naar de samenwerking om haar klanten diep inzicht te kunnen bieden in de performance van hun business applications."

Door: Witold Kepinski


 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!