McAfee start SecurityAlliance SMB Specialization
18-07-2013

McAfee start SecurityAlliance SMB Specialization


McAfee start de SecurityAlliance SMB Specialization, zo meldt de website van distributeur Copaco Nederland.

Het gaat om een solide programma voor partners die producten verkopen aan kleine en middelgrote bedrijven. Kleine en middelgrote bedrijven hebben met dezelfde beveiligingsproblemen te maken als grotere ondernemingen, maar hebben geen specialisten in huis die hen helpen beschermd te blijven. Daarom wenden mkb-klanten zich tot vertrouwde adviseurs, met name channel partners, om zich tegen deze risico's te beschermen.

Resellers kunnen lid worden van de McAfee SecurityAlliance en partner worden met een SMB Specialization, zodat  ze organisaties een reeks eenvoudige, doelmatige en scherp geprijsde beveiligingsoplossingen voor e-mail, internet en eindpunten kunt aanbieden, afkomstig van één leverancier zomeldt Copaco.

Het programma
McAfee SecurityAlliance SMB Specialization biedt toegang tot speciale mkb-verkooptools, margeverhogende programma's en marketingmateriaal.  De SMB Specialization is gericht op bedrijven met 250 of minder werknemers.

McAfee SecurityAlliance en SMB Specialization hebben hun krachten gebundeld om hogere winstmarges en meer verkoopkansen te genereren door middel van een snelle en eenvoudige dealregistratie, margeverhogingen en mkb-rewardsprogramma's. Met dealregistratie krijgen nieuwe mkb-deals een exclusieve margeverhoging tot 25 procent, terwijl met suite-upgrades een margeverhoging van 10 procent wordt verdiend.

Een partner hoeft alleen maar zijn mkb-deal te registreren in McAfee's mkb-dealregistratieportal, waarna zijn deal binnen enkele minuten wordt geëvalueerd en goedgekeurd. Copaco ontvangt vervolgens speciale prijsinstructies die voor de reseller goedgekeurd zijn.

Met het McAfee Rewards-programma hebben McAfee SecurityAlliance-partners bovendien recht op McAfee Rewards-punten voor de verkoop van in aanmerking komende McAfee-producten. De verdiende punten zijn inwisselbaar voor goederen, reizen of betaalpassen waarmee contant kan worden betaald. Naast deze standaard McAfee Rewards biedt McAfee haar SMB Specialization-partners bovendien speciale aanbiedingen, bonussen en verrassingen.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security