Redactie - 19 juli 2013

Detron en Centralpoint sluiten pact rond hardware en diensten


Detron ICT & Telecom Groep en Centralpoint.nl (via zijn dochter CP High Volume) gaan per 1 augustus 2013 een strategische samenwerking aan voor de levering van volumeproducten, zoals desktop-PC’s, notebooks, printers, aanverwante accessoires en randapparatuur.

Detron kan door deze samenwerking gebruik maken van de expertise van Centralpoint.nl op het gebied van leveringen van volumeproducten en van het online platform. Op zijn beurt gaat Centralpoint zijn klanten via Detron dienstverlening aanbieden, zoals onderhoud, beheer en consultancy.

Ronald Knoop (foto rechts), Director bij Detron: “De samenwerking van de twee bedrijven zorgt voor een uitbreiding van het assortiment, een online bestelsysteem en een bredere beschikbaarheid van ICT-producten voor onze klanten. Gezamenlijk bieden we niet alleen alle IT-hardware en -software, maar ook alle producten en diensten op het gebied van IT.”

Brian Speelman (foto links), CEO en oprichter van Centralpoint: “De klanten van Centralpoint en Detron komen zowel uit het midden- en kleinbedrijf als uit het enterprise-segment. Door onze grote kennis en jarenlange ervaring op het gebied van levering van volumeproducten kunnen de klanten van Detron beter en sneller worden bediend. Daarbij is ons assortiment bovendien veel uitgebreider dan bij Detron.”

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!