Redactie - 22 juli 2013

Copaco Nederland wordt distributeur van Lenovo


Per 1 augustus 2013 voegt Copaco Nederland de producten van Lenovo toe aan het assortiment. Er is een overeenkomst gesloten voor de distributie van het volledige Lenovo assortiment.

De relatie met Lenovo en de reeds aanwezige kennis van de producten stellen Copaco Nederland in staat om de resellers optimaal van dienst te kunnen zijn. Copaco richt zich hierbij vooral op groei binnen het MKB segment. Met haar specialistische aanpak is Copaco in staat de resellers van dienst te zijn onder andere op het gebied van (product)kennis, marketing- en service-ondersteuning.

MKB
Sacha Wingers (foto), Business Director bij Copaco Nederland, is enthousiast over de samenwerking. “We zijn blij dat Lenovo kiest voor een partnership met Copaco Nederland. Deels zie ik dit als een bekroning voor de eerdere goede samenwerking, echter veel belangrijker is dat Lenovo meerwaarde ziet in het business model van Copaco en hiervan graag gebruik wil maken. Ik ben ervan overtuigd, dat we met Lenovo een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verdere groei en verbreding van onze positie binnen het MKB segment. Daarnaast zien we de toevoeging van de Lenovo producten als een waardevolle aanvulling op het Copaco assortiment.” Egbert Putmans, Lenovo Channel Leader Benelux, beaamt de woorden van Wingers: “We zijn er trots op om de samenwerking met Copaco aan te kunnen gaan. Gezien de ambitie van Lenovo zijn we eveneens overtuigd dat we met behulp van de expertise van Copaco en haar nauwe relaties met business partners meer klanten van dienst kunnen zijn. Samen kunnen we hierdoor ook een betere service bieden.”

Door: Witold Kepinski


 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!