Redactie - 24 juli 2013

Canon partners kunnen apps bouwen met CaptureOnTouch kits voor iOS en Android


Canon Europe introduceert de CaptureOnTouch Mobile Tool Kit voor iOS en de CaptureOnTouch Mobile SDK voor Android.

Met deze nieuwe software toolkits kunnen partners van Canon zelf apps ontwikkelen – met functies als het scannen van batches documenten - voor Canon imageFORMULA documentscanners. Documenten worden gescand naar mobiele apparaten en kunnen direct verzonden worden via de cloud, waardoor het verwerkingsproces wordt versneld. Canon wil hiermee haar partners helpen om beter te voldoen aan de behoeftes van hun klanten op het gebied van mobiel werken.

Met de toolkits kunnen Canon partners de bestaande Canon CaptureOnTouch Mobile app verbeteren. Deze gratis app stelt gebruikers in staat om documenten vanaf Canon-scanners draadloos te verzenden naar iOS and Android apparaten en deze direct te delen via cloud applicaties.

Daarnaast kunnen partners met de software op maat gemaakte apps ontwikkelen voor hun klanten, met functies als dubbelzijdig scannen van batches documenten, scheefstandcorrectie, automatische detectie van documentgrootte, verwijdering van lege pagina’s en het instellen van de scankwaliteit. Hiermee kunnen partners hun klanten laten ervaren hoe eenvoudig het is om met één simpele app snel documenten te scannen en verwerken voor werkzaamheden als het verwerken van orders, factureren of het goedkeuren van HR-verzoeken.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!