Redactie - 24 juli 2013

HP introduceert nieuwe Z-Workstations en breidt Z-portfolio uit met Performance Displays


HP heeft de eerste monitoren aangekondigd in de nieuwe Z-Displaylijn tegelijk met de nieuwe instapmodellen Z-Workstations. 

Met de introductie van de HP Z22i en Z24i IPS Displays zegt HP vin te spelen op de innovatie en ontwikkeling van de werkplek. De displays bieden volgens HP de best mogelijke beeldprecisie en zijn betrouwbaar ofwel ‘mission-critical’. De HP Z Displays sluiten aan bij de HP Z-Workstations. De displays zijn volgens HP ideaal voor ingenieurs, architecten, ontwerpers en fotografen die graag beeldnauwkeurigheid willen. 

Small Form Factor (SFF)
Verder introduceert HP ook de nieuwe HP Z230 Workstation. Deze workstation is beschikbaar als tower of als small form factor (SFF) en is gebouwd voor veeleisende opdrachten. De HP Z230 is een product voor kenniswerkers, specialisten, ontwerpers, grafische vormgevers en creative designers die een sterke stabiliteit nodig hebben. Bij ontwerpers die werken met programma’s als Autodesk, AutoCAD en fotografen die gebruik maken van Adobe Photoshop komen de nieuwe functionaliteiten van de HP Z230 goed van pas, aldus HP.

Beschikbaarheid
De HP Z22i en HP Z24i zijn naar verwachting beiden in Nederland beschikbaar vanaf eind augustus. De HP Z230 Workstation is verkrijgbaar voor quad-core configuraties en eveneens beschikbaar vanaf eind augustus in Nederland.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!