Xerox-partner Xtandit krijgt lof voor Managed Print Services aanbod
25-07-2013
Deel dit artikel:

Xerox-partner Xtandit krijgt lof voor Managed Print Services aanbod


Xtandit, de grootste onafhankelijke Xerox-partner in Europa, is door de Managed Print Services Association (MPSA) beloond met twee internationale awards voor haar aanbod in managed print services (MPS).

Xtandit ontving de award voor Best Regional Managed Print Service Provider en is daarmee de eerste Europese reseller die deze titel krijgt toegekend. De tweede, meest prestigieuze award is die van Best Independent Managed Print Services Plus Provider. Daarmee erkent de MPSA Xtandit als de beste onafhankelijke aanbieder met het meest brede aanbod in MPS, aangevuld met documentmanagement, documentworkflow en de optimalisatie van zakelijke documentprocessen. Edwin Jongsma (foto), commercieel directeur van Xtandit is blij met de awards. "De twee awards zorgen ervoor dat we extra gemotiveerd zijn om onze leiderschapspositie vast te houden en in samenspraak met onze klanten verder uit te bouwen.”

Wilco van Bezooijen, Country General Manager European Channels Group van Xerox Nederland zegt dat de awards ook voor Xerox erg goed nieuws is. "De erkenning van het MPS-aanbod van Xtandit is ook een erkenning van de Xerox Partner Print Services (XPPS). Dat Xtandit zo uitstekend presteert, betekent voor ons niet alleen een groei van onze eigen business, het zorgt ook voor extra loyaliteit voor Xerox als merk. We kunnen bovendien een steeds betere gesprekspartner voor onze resellers zijn. Xtandit geeft ons al jaren extra inzicht in wat het MKB beweegt. Dit draagt heel concreet bij aan onze continue investering in de optimalisatie van ons MPS-portfolio en het verder stroomlijnen van onze bedrijfsprocessen, met als doel de manier waarop partners met ons samen kunnen werken makkelijker te maken. We zijn dan ook blij dat deze awards samenvallen met de voortzetting van ons partnership voor de komende vijf jaar.”

De winnaars van de MPSA awards worden officieel erkend en ontvangen hun award tijdens de MPSA Leadership Awards Ceremony op 30 juli 2013 bij het CompTIA’s ChannelCon event in Orlando, Florida.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer