Redactie - 25 juli 2013

CampZone 2013 voorzien van BYOD dankzij Alcadis en Alcatel-Lucent


Alcatel-Lucent Enterprise en partner Alcadis doet een sponsorbijdrage in vorm van een snel netwerk aan het jaarlijkse CampZone gaming evenement. Het netwerk is ingericht om tijdens het elf dagen durend evenement via 1900 aansluitingen meer dan 500 TB aan data te verwerken. Zo kunnen 2500 bezoekers, die naar schatting minstens 2000 unieke devices meenemen, optimaal bediend worden.

Latency-vrij
Alcadis is netwerk specialist en Europese value added distributor van Alcatel-Lucent networking solutions. De twee organisaties hebben een netwerk ontwikkeld om een continue latency-vrije verbinding voor alle gamers op het evenement te bieden. Hierbij wordt 4000 meter netwerk bekabeling gebruikt op een terrein van 6,5 hectare. Het netwerk voor het evenement is gebaseerd op de Alcatel-Lucent netwerk technologie, die wereldwijd de grootste datacenters kan voorzien van 24x7 performance en security.

On-site support
Alcadis heeft met Alcatel-Lucent samengewerkt om het netwerk voor het evenement te realiseren. Het zal on-site support leveren bij de configuratie van het netwerk en levert continue monitoring tijdens CampZone, zodat alle gamers een probleemloze netwerkverbinding hebben. Jeroen Lettinck (foto), Pre-sales Engineer bij Alcadis "De online gaming wereld is een zeer veeleisende omgeving waarvoor een stabiel betrouwbaar netwerk vereist is. Door met Alcatel-Lucent Enterprise samen te werken tijdens dit evenement, verwachten wij aan de hoge eisen te kunnen voldoen en de benodigde geavanceerde netwerktechnologie te bieden."

Gerry de Graaf, VP CNE Europe bij Alcatel-Lucent Enterprise "CampZone biedt ons een fantastische mogelijkheid om de vaak weinig zichtbare netwerktechnologie achter wereldwijde online gaming te demonstreren. Wij kijken er naar uit om aanwezig te zijn en een nieuwe setting voor onze netwerk technologie te ervaren, waarbij we alle aanwezige gamers voorzien van een ongeevenaarde gaming ervaring."


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!