Orbit GT gaat samenwerken met Esri Nederland

Orbit GT gaat samenwerken met Esri Nederland

29-07-2013

Orbit GT gaat samenwerken met Esri NederlandOrbit GT kondigt aan dat Esri Nederland is aangesteld als reseller van Orbit GT Mobile Mapping en Oblieke software producten. Orbit GeoSpatial Technologies en Esri Nederland ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst op de Esri UC in de Amerikaanse stad San Diego.

Partnerschap
"We zijn erg blij met de reseller-overeenkomst met Esri Nederland, een leverancier van geografische informatie systemen en oplossingen wereldwijd te hebben ondertekend", zegt Peter Bonne, VP Business Development van Orbit GT. "We zijn enthousiast over het verstrekken van onze expertise en oplossingen van mobile mapping aan de Esri-community in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat we samen bouwen we aan een sterk partnerschap dat de beste oplossingen gaat bieden voor gezamenlijke Nederlandse klanten."

360-graden panoramafoto’s
Ook Esri is enthousiast met deze nieuwe samenwerking. Het is al een tijdje de wens om formaten van de verschillende leveranciers van 360-graden-panoramafoto’s te kunnen ondersteunen. Hiermee kan Esri haar ArcGIS-platform en GeoWeb-gebruikers een nog betere toepassing aanbieden. Werken met 360-graden-foto’s biedt de mogelijkheid om de situatie in het veld vanaf de werkplek op kantoor te analyseren. Een gebruiker kan daarmee veel tijd besparen. Tijdens de Esri GIS Conferentie, die op woensdag 25 en donderdag 26 september 2013 plaatsvindt in Rotterdam, laat Esri de koppeling van Orbit met het ArcGIS-platform en GeoWeb zien.


"We zijn erg blij met de reseller-overeenkomst met Esri Nederland, een toonaangevende leverancier van geografische informatie systemen en oplossingen wereldwijd te hebben ondertekend", zegt Peter Bonne, VP Business Development van Orbit GT. "We zijn enthousiast over het verstrekken van onze expertise en oplossingen van mobile mapping aan de Esri-community in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat we samen bouwen we aan een sterk partnerschap dat de beste oplossingen gaat bieden voor gezamenlijke Nederlandse klanten."

360-graden panoramafoto’s
Ook Esri is erg blij met deze nieuwe samenwerking. Het is al een tijdje de wens om formaten van de verschillende leveranciers van 360-graden-panoramafoto’s te kunnen ondersteunen. Hiermee kan Esri haar ArcGIS-platform en GeoWeb-gebruikers een nog betere toepassing aanbieden. Werken met 360-graden-foto’s biedt de mogelijkheid om de situatie in het veld vanaf de werkplek op kantoor te analyseren. Een gebruiker kan daarmee veel tijd besparen.

Esri GIS Conferentie
Tijdens de Esri GIS Conferentie, die op woensdag 25 en donderdag 26 september 2013 plaatsvindt in Rotterdam, laat Esri de koppeling van Orbit met het ArcGIS-platform en GeoWeb zien.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software