Joris van Oers wordt CEO BT Benelux

Joris van Oers wordt CEO BT Benelux

Joris van Oers wordt CEO BT Benelux

29-07-2013

Joris van Oers wordt CEO BT Benelux


Joris van Oers (foto) wordt CEO van BT Benelux (Britisg Telecom). Joris zal verantwoordelijk zijn voor de activiteiten van BT in België, Nederland en Luxemburg.

KPN
Joris van Oers heeft een achtergrond in de telecom- en IT-sector. Hij begon zijn carrière bij KPN waar hij tot 2009 een aantal senior managementposities bekleedde. In zijn meest recente rol bij KPN was hij als managing director van de corporate solutions-divisie verantwoordelijk voor ICT-integratie en outsourcingprojecten. Ook Sympac, op dat moment onderdeel van de internationale mobiele divisie van KPN, viel onder zijn verantwoordelijkheden.

De Telefoongids Holding BV
Joris van Oers komt van De Telefoongids Holding BV waar hij CEO was. De Telefoongids Holding BV is de Nederlandse tak van European Directories, waar hij ook deel uitmaakte van de executive committee. European Directories SA (EDSA) is een local search- en leadgeneratiebedrijf met activiteiten in zes Europese landen.

Edwin Hageman
De benoeming van Joris gaat in op 1 september. Hij zal Edwin Hageman vervangen, die BT verlaat voor Microsoft. BT draaide afgelopen kwartaal een vlakke kwartaalomzet.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Telecom