Redactie - 29 juli 2013

Detron en IMSCAD werken samen rond visualisatie Autodesk Software binnen Citrix IT-infrastructuur


Detron en IMSCAD zijn per 26 juli 2013 een strategische samenwerking aangegaan. Detron ondersteunt haar klanten met de expertise van IMSCAD betreffende het virtualiseren van Autodesk Software binnen een Citrix IT-infrastructuur.

IMSCAD is een Citrix specialist met ervaring in implementatietrajecten van Autodesk software op het Citrix platform. IMSCAD is spelerin gevirtualiseerde 2D en 3D CAD software en treed op als de support partner voor klanten die CAD virtualisatie oplossingen omarmen.

De voordelen
Steeds meer klanten van Detron CAD Solutions zien de voordelen van deze techniek en stappen over van de traditionele CAD-omgeving naar een gevirtualiseerde, efficiënte, multi-user CAD-omgeving. Met als grote voordeel dat de hardware vanaf één of meerdere servers gedeeld wordt tussen de eindgebruikers.

NVIDIA GRID
Een belangrijke wijziging in de licentievoorwaarden vanuit Autodesk maakt het nu mogelijk om standaard netwerk licenties te virtualiseren in een private cloud. Daarnaast biedt NVIDIA GRID een nieuwe technologie die het tegenwoordig mogelijk maakt om GPU resources vrijwel zonder limiet te delen tussen eindgebruikers, aldusde twee partners.

Autodesk Suites
Het verbeterde functioneren van Autodesk software in een Citrix omgeving en de recente Autodesk Suites releases betekenen volgens detwee partners een belangrijke ontwikkeling om Autodesk software ‘virtueel’ breed in te gaan zetten binnen engineering, ontwerp en uitvoeringsafdelingen.

Door: Witold Kepinski


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!