Oracle introduceert Oracle Enterprise Manager 12c
31-07-2013
Deel dit artikel:

Oracle introduceert Oracle Enterprise Manager 12c


Oracle lanceert Oracle Enterprise Manager 12c. Deze oplossing biedt volgens de leverancier geïntegreerde beheermogelijkheden voor Oracle Database 12c.

Oracle Database 12c is specifiek gebouwd voor de cloud. De combinatie van de multitenant architectuur van de database en Oracle Enterprise Manager 12c stelt klanten in staat om verschillende databases te consolideren, te klonen en te beheren alsof het één database is aldus Oracle. Dit vergroot de productiviteit doordat er minder tijd nodig is voor beheertaken. Daarnaast zijn problemen sneller te identificeren en op te lossen dankzij diagnostische en analysemogelijkheden.

Oracle Enterprise Manager 12c Release 3 biedt verder nieuwe databasebeheermogelijkheden. Klanten die eerdere versies van Oracle Enterprise Manager 12c gebruiken, voegen de nieuwe functionaliteit zelf toe door middel van de self-update-console.

Webcast
Op 22 augustus 2013 organiseert Oracle een webcast met informatie over de nieuwe mogelijkheden van Oracle Enterprise Manager 12c en nieuwe beheermogelijkheden voor Oracle Database 12c. Voor aanmelding en meer informatie klik hier.

Door: Witold Kepinski

 
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer