Redactie - 02 augustus 2013

Technicolor opent Partners Alliance voor connected home platform Qeo


Netwerkleverancier Technicolor is een Partner Alliance programma gestart voor hun connected home platform Qeo.

Hiermee stelt Technicolor tools beschikbaar voor applicatie ontwikkelaars en fabrikanten om producten te ontwikkelen die geïntegreerd kunnen worden met Qeo en zodoende kunnen communiceren met alle Qeo enabled devices in huis. Door Qeo kan ‘the internet of things’ voor alles en iedereen real time bereikbaar zijn.

Technicolor heeft met Qeo een software framework ontwikkeld voor vereenvoudigde en veilige communicatie tussen applicaties en devices. Door Qeo te integreren in het thuisnetwerk wordt er een intelligent netwerk gecreëerd voor interoperabiliteit tussen apparaten en toepassingen van alle merken en ecosystemen in het thuisnetwerk waarover innovatieve services geleverd kunnen worden, aldus Technicolor. Hierdoor verkrijgen consumenten één gebruiksvriendelijke interface voor al hun content, apparaten, applicaties en over-the-top diensten. Meer informatie over Qeo is beschikbaar op www.i-speak-qeo.com.

De Partners Alliance is een gemeenschap van ontwikkelaars die gebruikers betere ervaringen willen bieden middels de creatie, ontwikkeling en promotie van producten. Deze krijgen toegang tot SDK's (software development kits), documentatie en alle relevante technische informatie en ondersteuning die ontwikkelaars nodig hebben om applicaties te maken met Qeo.

De Partners Alliance onderhoudt ook relaties tussen de ontwikkelaars en Services Providers die kan helpen bij het opbouwen en verdiepen van zakelijke relaties. Meer informatie over de Partner Alliance is te vinden op http://www.qeo-app-development.com/.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!