Zycko en LifeSize organiseren Lunch & Learn sessie rond Video Vergaderen
31-07-2013
Deel dit artikel:

Zycko en LifeSize organiseren Lunch & Learn sessie rond Video Vergaderen


Zycko en LifeSize organiseren op 5 september een Lunch & Learn sessie rond Video Vergaderen. Stefan van Hoof (foto), Country Manager Benelux LifeSize, zal onder andere een presentatie geven. Het evenement vindt plaats in het kantoor van Zycko Benelux in Amsterdam tussen 12.00 en 14.00 uur.
 
Videovergaderen is de ideale ondersteuning voor Het Nieuwe Werken. Medewerkers hoeven niet te reizen om samen te werken of te vergaderen met collega's en relaties op andere plekken in het land. Zij kunnen vanaf hun eigen werkplek, thuis of onderweg deelnemen aan een videovergadering, aldus de twee partners.

Er zijn verschillende varianten van video vergaderen mogelijk – van een Cloud gebaseerde oplossing tot een Pay-as-you-Grow versie, alles volledig geïntegreerd met een video oplossing met een virtuele infrastructuur. Er kan tegenwoordig veel, aldus Zycko en LifeSize.
 
Deelnemers kunnen ontdekken hoe andere bedrijven video vergaderen in hun bedrijf gebruiken. Ook kunnen ze ontdekken welke oplossing voor bedrijven het meest geschikt is met live demonstraties en directe toepasbaarheid met Microsoft, Avaya en VMware.

Inschrijven kan hier.


 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Video