Redactie - 01 augustus 2013

Dell Financial Services biedt zakelijke klanten rechtstreekse financiering


Zakelijke klanten van Dell in Nederland, België, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk kunnen nu een beroep doen op Dell Financial Services (DFS) voor het leasen en financieren van hun ICT-oplossingen.

De uitbreiding van de activiteiten van DFS naar deze Europese markten vormt een belangrijke mijlpaal zo meldt Dell. Het bedrijf kan zijn klanten hierdoor bedienen met een brede reeks end-to-end oplossingen en diensten.

CIT Vendor Finance
Dell heeft in juni een volledige banklicentie ontvangen van de Ierse centrale bank. Bovendien heeft het bedrijf de Dell-gerelateerde activa, verkoop- en dienstverleningsactiviteiten overgenomen van CIT Vendor Finance. Hierdoor kan Dell klanten rechtstreeks van financiering voorzien in een select aantal Europese landen. DFS biedt daarmee een praktisch alternatief voor financiering door banken, wiens politiek voor het verstrekken van kredieten een groot obstakel vormt voor vele bedrijven.

Klanten kunnen nu een beroep doen op Dell voor de financiering van al hun ICT-oplossingen.  Dell zegt consistente financiële voorwaarden te hanteren. "Via DFS kan Dell het broodnodige krediet verstrekken ook aan kleine tot middelgrote bedrijven die in nieuwe technologie willen investeren om hun concurrentiepositie te verbeteren en de groei van hun onderneming te bevorderen."

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!