Redactie - 01 augustus 2013

Acer Promise richt zich met TravelMate notebooks op MKB en thuiskantoren


Acer kondigt ‘Acer Promise' aan. Dit is een nieuw programma dat zich met de commerciële TravelMate-notebookreeks vooral op het midden- en kleinbedrijf en kleine thuiskantoren richt.

Klanten die tussen 1 augustus 2013 en 31 oktober 2013 een deelnemende commerciële Acer TravelMate-notebook kopen, kunnen 50% van de aankoopprijs terugkrijgen als het product tijdens het eerste jaar na aankoop een defect vertoond en volgens de garantiebepalingen gerepareerd dient te worden.

"Acer wil in het commerciële segment continue de meest betrouwbare en innovatieve producten en ondersteuning leveren, voor het segment van MKB tot Enterprise," aldus Jakob Olsen, vicepresident, commercial business unit, Acer Europa. "Acer maakt kwalitatief hoogwaardige producten dus in het onwaarschijnlijke geval dat er gedurende het eerste jaar iets misgaat, kunnen we u eenvoudig beloven uw notebook via het ‘Acer Promise'-programma te repareren en klanten voor eventuele ongemakken 50% terug te betalen."

‘Acer Promise' maakt deel uit van de continue strategische investeringen in het zakelijke segment en richt zich op ondernemingen, publieke sector en klanten in het midden- en kleinbedrijf. Het heeft tot doel een nieuwe industrienorm te stellen op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het nieuwe programma biedt Reliability Promise : indien zich tijdens het eerste jaar na aankoop een defect voordoet in een deelnemende Acer TravelMate en het notebook volgens de garantie gerepareerd dient te worden, belooft Acer het notebook gratis te repareren en 50% van de aankoopprijs terug te betalen. Dit geldt voor maximaal vijftig notebooks per onderneming.

Het programma geldt voor deelnemende producten die zijn aangekocht tussen 1 augustus 2013 en 31 oktober 2013. De klant dient zich binnen veertien dagen na factuurdatum te registreren om voor het programma in aanmerking te komen. Deelnemende producten zijn Acer TravelMates uit de P2XX-, P4XX- en P6XX-series.

Meer informatie waaronder de regels en voorwaarden staan op de speciale website www.acerpromise.com/nederland.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!