Redactie - 02 augustus 2013

PinkRoccade Local Government benoemt Michaël Geerlings tot directeur Ruimte & Omgeving


Michaël Geerlings (43) is bij PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions, benoemd als directeur van de businessunit Ruimte en Omgeving. Geerlings is in die functie verantwoordelijk voor alle activiteiten van deze businessunit.

Geerlings is afkomstig van de gemeente Nijmegen waar hij werkte als Manager Publiekszaken en programmamanager Dienstverlening. Ook gaf hij leiding aan het Regionaal Archief Nijmegen (RAN), het gemeentearchief van de gemeenten Nijmegen, Beuningen, Druten, Heumen, Millingen aan de Rijn, Ubbergen, West Maas en Waal en Wijchen en Lingewaard.

Geerlings was eerder manager Gemeentebelastingen bij de gemeente Nijmegen en manager bij Tog Nederland, een landelijk opererend taxatiedetachering- en adviesbureau op het gebied van onder meer de Wet waardering onroerende zaken (WOZ) en de Basisadministratie Adressen en Gebouwen (BAG).

“Gemeenten moeten meer doen met minder”, zegt Geerlings in een persbericht: “De inzet van innovatieve software helpt gemeenten hun processen kostenefficiënter en beter in te richten. Voor de nabije toekomst hebben we op het gebied van ruimte en omgeving tal van innovaties op het programma. Daarbij zijn samenwerking, een geïntegreerde aanpak en de inzet van interactieve, persoonlijke internetpagina’s belangrijks pijlers. Ik kijk ernaar uit om samen met onze klanten – gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden – op basis van co-creatie te werken aan een toekomst waarin onze klanten hun dienstverlening continu optimaliseren en hun belangrijke maatschappelijke rol dagelijks goed kunnen invullen.”

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!