Redactie - 20 juni 2013

McAfee benoemt DearBytes tot Partner of the Year for Northern and Eastern Europe


McAfee heeft DearBytes gekozen tot Partner of the Year for Northern and Eastern Europe. Erik Remmelzwaal (foto), CEO van DearBytes, ontving deze prijs tijdens de jaarlijkse awarduitreiking op de McAfee Partner Summit in Marbella.

Volgens McAfee is deze award een gevolg van bewezen deskundigheid van de DearBytes-engineers. Vorig jaar haalden zij van alle partners in hun categorie het hoogste aantal gecertificeerde opleidingen binnen het technische ACE-programma. Een tweede verklaring van het Amerikaanse technologiebedrijf is dat de activiteiten van DearBytes naadloos aansluiten op het McAfee Security Connected Framework, waarbij integratie van verschillende technologieën voorop staat.

Remmelzwaal: "DearBytes is er niet per se om goede technologie te verkopen. Wij zijn er om het probleem van cybersecurity voor onze klanten op te lossen en hen de regie te geven over de beveiliging van hun IT-systemen en dierbare informatie. McAfee levert ons de ongeëvenaarde technische middelen om dat waar te maken. De strategie van Security Connected sluit naadloos aan op onze missie en daarom is het fantastisch om die erkenning andersom ook te krijgen."

Door: Witold Kepinski 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!