RES introduceert IT Store Launch Customer Program
06-08-2013
Deel dit artikel:

RES introduceert IT Store Launch Customer Program


RES Software, speler in workspace virtualisatie software, introduceert het RES IT Store Launch Customer Program. RES Software beschouwt het klantenprogramma als een verdere toezegging om haar enterprise klanten begin 2014 te kunnen voorzien van een volledig geautomatiseerde IT Store oplossing.

Intuit
De RES IT Store geeft gebruikers door middel van selfservice toegang tot applicaties, data en een breed scala aan andere IT-diensten. Momenteel nemen onder andere het wereldwijde softwarebedrijf Intuit en het Engelse Kingston University deel aan het Launch Customer Program, waarbij zij de beta-versie van de RES IT Store testen.
 
Selfservice toegang
Deelnemers aan het Launch Customer Program zullen hun feedback geven op de belangrijkste functionaliteiten van de RES IT Store. De RES IT Store is ontwikkeld in antwoord op de stijgende vraag naar gebruiksvriendelijke selfservice mogelijkheden en efficiëntie door automatisering. De RES IT Store geeft gebruikers door middel van selfservice toegang tot applicaties, data en een breed scala aan andere IT-diensten en wordt ondersteund door de reeds bestaande automatiseringssoftware van RES Software.
 
Organisaties die willen deelnemen aan het RES IT Store Launch Customer Program kunnen zich aanmelden via [email protected].

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software