Hofax wordt Xerox Accredited Service Provider
06-08-2013
Deel dit artikel:

Hofax wordt Xerox Accredited Service Provider


Hofax, leverancier van printapparatuur, IT en kantoorartikelen, heeft een partnership gesloten met Xerox. Het familiebedrijf groeide de afgelopen jaren uit van een leverancier van thermische faxrollen tot een IT-partner en met deze samenwerking vergroot Hofax haar aanbod op het gebied van printoplossingen.

Als Accredited Service Provider (ASP) is Hofax in staat de diensten van Xerox eenvoudig te integreren in de IT-infrastructuur van haar klanten. Voor Xerox betekent de overeenkomst met Hofax de volgende stap in de channelstrategie en wordt de positie van Xerox in deze regio verstevigd. Hofax zal het complete portfolio van Xerox voor de kantoormarkt gaan aanbieden en focust zich daarbij voornamelijk op het zuiden van de Nederlandse markt. Het portfolio bestaat niet alleen uit A4-printers en mfp’s, maar ook uit lichte productieprinters en software-oplossingen als de Xerox Mobile Print Solution, waarmee bedrijven eenvoudig kunnen printen vanaf smartphones of tablets.

Juliette van den Hoven, directeur van Hofax: “Door ons portfolio uit te breiden met de producten en diensten van Xerox, kunnen wij ons verder onderscheiden in een competitieve markt. De kwaliteit en diversiteit van het portfolio van Xerox is een perfecte aanvulling op ons bestaande aanbod, waarmee we naar verwachting hoge ogen zullen gaan gooien.” 

Het  doel van Xerox is het MKB steeds beter te bedienen en dat is alleen mogelijk door een substantiële groei in het kanaal, aldus Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland. “Of het nu gaat om printers of oplossingen, wij willen onze partners helpen zich te onderscheiden op basis van ons aanbod, zodat zij vervolgens weer in staat zijn hun klanten te helpen bij het optimaliseren van hun business. Services spelen hierbij een steeds belangrijkere rol, daarom zijn we zeer verheugd dat Hofax zich als Authorized Services Provider aan Xerox heeft verbonden.” 

Foto: V.l.n.r. Wilco van Bezooijen, Country General Manager ECG bij Xerox en Juliette en Maurice van den Hoven, directie Hofax

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht