Redactie - 08 augustus 2013

ACES Direct, Sessence, Rackserver en take IT now fuseren


De Tilburgse IT bedrijven ACES Direct, Sessence, Rackserver en take IT now fuseren tot een nieuwe organisatie, die zich presenteert onder de naam ACES Direct.

De bedrijven werkten tot op heden als zusterbedrijven samen. Met de fusie ontstaat één grote organisatie die totaaloplossingen levert op het gebied van IT.Het doel van de fusie is het toevoegen van meer waarde voor de klant. Tom Coehorst (foto), directeur van ACES Direct: “Onze specialisten op het gebied van software, cloud, hardware, server, storage en dienstverlening komen nu fysiek bij elkaar te zitten. Zo kunnen we onze klanten makkelijker, sneller en beter een oplossing voor iedere IT wens bieden. We bundelen onze krachten en brengen kennis en aanbod samen op één locatie.”

Vaste accountmanager
De fusie is een logische stap voor de ondernemingen en zal daarom binnen enkele maanden al voltooid zijn. Tom Coehorst: “De oorsprong van al onze bedrijven is gelijk, waardoor alle medewerkers vanuit dezelfde visie, strategie en cultuur werken. Aan de persoonlijke aanpak die klanten van ons gewend zijn, zal daarom zeker niets veranderen. Klanten houden hun eigen, vaste accountmanager. Het voordeel is dat er achter die vaste contactpersoon een compleet team specialisten schuilt, dat iedere IT wens kan omzetten in een oplossing.”

Door: Witold Kepinski  

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!