Redactie - 15 augustus 2013

IPsoft Benelux stelt Barry van Beem als nieuwe topman aan


Barry van Beem (foto) is vanaf 15 augustus 2013 de nieuwe Managing Director van ICT-dienstverlener IPsoft in de Benelux. IPsoft is gespecialiseerd in het optimaliseren van IT-infrastructuren door de inzet van zelflerende expertsystemen.

Van Beem heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de technologiesector. Hij zal zich gaan concentreren op de verdere uitbouw van IPsoft’s positie in de Benelux en het ontwikkelen van strategische partnerships.

Van Beem stond hiervoor vanaf november 2011 aan het hoofd van de Infrastructuur en Technology Outsourcing organisatie van HP Enterprise Services in Great Western Europe, met activiteiten in 12 Europese landen. Tussen 2008 en 2012 had hij zitting in de hoofddirectie van HP Nederland, waarin hij eindverantwoordelijk was voor het onderdeel Enterprise Services. In die functie gaf hij leiding aan de integratie van EDS International in HP. Voordat hij in oktober 2007 begon bij EDS vervulde Van Beem commerciële en leidinggevende functies bij Accenture en Pink Roccade.
 
Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!