Redactie - 14 augustus 2013

Gemeente Ede nieuwe klant voor Scholten Awater


Gemeente Ede heeft de Europese aanbesteding  aan Scholten Awater gegund. Naast het leveren van o.a. thin clients, laptops, tablets en smartphones neemt Scholten Awater ook de dienstverlening op zich, echter is nog niet verder gespecificeerd welke diensten de gemeente Ede wenst. Het contract wordt aangegaan voor een periode van drie jaar met tweemaal een optionele verlenging van eenmaal twee jaar.

De gemeente Ede heeft recent in februari 2013 de grens van 110.000 inwoners gepasseerd en bestaat uit Ede en een aantal dorpen, te weten Bennekom, De Klomp, Ederveen, Harskamp, Lunteren, Otterlo en Wekerom. De ambtelijke organisatie bestaat uit rond de 850 medewerkers, die hoofdzakelijk zijn gehuisvest op vier locaties in het centrum van Ede. De dagelijkse leiding van de ambtelijke organisatie berust bij de concerndirectie, bestaande uit drie directeuren en de gemeentesecretaris. De concerndirectie draagt zorg voor een effectieve ambtelijke ondersteuning van het gemeentebestuur met betrekking tot going concern zaken, integrale beleidsopgaven, strategische vraagstukken en integrale bedrijfsvoeringopgaven.

De gemeenten Barneveld, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel en Veenendaal kunnen op een later moment ook aansluiten bij deze aanbesteding. Ronald Ederveen, Commercieel Directeur Scholten Awater: “Wij zijn bijzonder trots dat Scholten Awater het vertrouwen heeft gekregen van de gemeente Ede om hen te helpen bij de aanschaf, logistiek en onderhoud van hun kantoorautomatisering en mobiele devices. Met deze IT-diensten zorgen wij ervoor dat de gemeente hier geen omkijken naar heeft en bovendien aantoonbaar tijd, geld en CO2uitstoot bespaart”.




Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!