Redactie - 15 augustus 2013

Richard Giezen start RIES ICT Advies


IT-ondernemer Richard Giezen (foto), voormalig oprichter van het failliet verklaarde Blencom, is gestart met het IT-bedrijf RIES ICT Advies. Het bedrijf richt zich op het mkb en is gevestigd aan de Dr. Nassualaan 5 in Assen.

Giezen meldt aan zijn relaties: "RIES is een innovatieve en betrouwbare ICT-partner in Noord Nederland. RIES adviseert zijn klanten op diverse ICT vlakken en brengt ze in contact met de juiste leveranciers. RIES is reeds jaren actief in de ICT voor Nederlandse midden- en klein bedrijfsklanten. Wij beschikken door samenwerking met verschillende partners over een breed scala aan ICT oplossingen voor bedrijven tot circa 45 werkplekken. Wij zijn betrokken en gepassioneerd als het gaat om uw belang en staan u altijd op duidelijke wijze te woord. RIES - Duidelijkheid in ICT."

IT-dienstverlener Blencom uit Assen werd begin juni 2013 failliet verklaard. Bij het bedrijf werkten een tiental mensen. Blencom werd in 2007 opgericht door Richard Giezen na zijn vertrek bij Digihuis. Het bedrijf leverde onder andere Cisco-, Lenovo- en IBM-oplossingen. RIES ICT Advies is daarna snel opgezet, want de eerste Twitter berichten dateren van begin juli 2013.

Door: Witold Kepinski  


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!