Kaseya stelt Loren Weinberg als CMO en Brian Murphy als CSO aan
19-08-2013
Deel dit artikel:

Kaseya stelt Loren Weinberg als CMO en Brian Murphy als CSO aan


Kaseya, leverancier van een IT-systeembeheeroplossing en managed services, stelt Loren Weinberg Jarrett (foto) aan als Chief Marketing Officer (CMO) en Brian Murphy als Chief Sales Officer (CSO).

Weinberg Jarrett heeft haar sporen verdiend in de enterprise-softwaresector. Als CMO zal zij de wereldwijde marketingactiviteiten van Kaseya aansturen. Voorheen was zij vicepresident van American Express, waar ze verantwoordelijk was voor de marketing rondom de businesscards en de loyaliteitsprogramma’s van het bedrijf. Daaraan voorafgaand was ze werkzaam als vicepresident Productmanagement van Oracle. Weinberg Jarrett kwam bij Oracle toen het bedrijf FatWire Software overnam, waar zij op dat moment werkte als senior vicepresident Marketing en Productmanagement. Eerder bekleedde zij ook functies op het gebied van technologiestrategie en salesoperations bij CA Technologies. Daar leverde ze een aanzienlijke bijdrage aan het herdefiniëren van de productstrategie van het bedrijf.

Brian Murphy brengt meer dan twintig jaar ervaring in enterprise-softwaresales met zich mee en werkte op wereldwijd niveau met zowel cloud- als on-premises-oplossingen. De meest recente baan van Murphy was vicepresident Software en Services Verticals van NetSuite, een leverancier van cloud-gebaseerde ERP-oplossingen. Daaraan voorafgaand was hij werkzaam als vicepresident Sales van andere softwarebedrijven, waaronder BeyondTrust, Deltek en Nexaweb. Daar realiseerde Murphy elk jaar een groei van twintig tot veertig procent.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer