Redactie - 19 augustus 2013

Lexmark introduceert Page Plus Business programma


Lexmark introduceert het nieuwe Page Plus Business (PPB)-programma. Dit programma helpt bedrijven om ook zonder adequate vakkennis en middelen Basic Print Services (BPS) aan te kunnen bieden. Lexmark stelt hiervoor de benodigde kennis, gereedschappen en infrastructuur beschikbaar.

Basic Print Services (BPS)
Volgens marktonderzoeksbureau IDC zal de markt voor Basic Print Services (BPS) naar verwachting in de komende jaren blijven groeien. Veel resellers voldoen echter niet aan de noodzakelijke voorwaarden om BPS op professionele wijze te implementeren, aldus Lexmark. Het Page Plus Business-programma helpt partners om op kundige wijze contracten, inclusief technische ondersteuning en management van supplies, aan hun klanten aan te kunnen bieden. Resellers hoeven hier geen investeringen voor te doen en lopen ook geen financiële risico’s.

Lexmark biedt haar partners een speciale prijs voor de hardware en alle opties. Naast de winstmarge op de hardware ontvangt de reseller bovendien een bonus voor elk ondertekend PPB-contract. "Resellers hebben momenteel te maken met een dalende vraag en sterke concurrentie in de hardware-markt”, zegt Niels Priem (foto), General Manager van Lexmark Benelux. "Met ons Page Plus Business-programma en ons BPS-aanbod kunnen onze partners zich onderscheiden van de concurrentie en kunnen ze hun klanten een meerwaarde bieden, zodat zij hun toekomstige omzet veilig kunnen stellen.”

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!