Redactie - 19 augustus 2013

Information Builders introduceert Cloud Hosting Services


Information Builders, speler op het gebied van software voor business intelligence (BI) & analytics, informatie-integriteit en integratie, lanceert de Information Builders’ Cloud Hosting Services.

Deze wereldwijde platform-as-a-service omvat meer dan 10 datacenters en omspant elke geografische regio, waardoor klanten in de hele wereld in staat zijn om de voordelen van Information Builders’ aanpasbare, schaalbare oplossingen te combineren met de flexibiliteit die levering vanuit de cloud met zich mee brengt, aldus d eleverancier

Het verkrijgen van flexibiliteit is de belangrijkste overweging bij elke organisatie als het om cloudoplossingen gaat, aldus Gerald Cohen (foto), president en CEO van Information Builders. “Information Builders Cloud Hosting Services beantwoorden aan deze eis door onze klanten in staat te stellen om het leveringsmodel te kiezen dat het best past bij hun unieke behoeften. Daar komt bij dat onze schaalbare infrastructuur waarborgt dat bedrijven hun cloud-gebaseerde informatiemanagementcapaciteiten kosteneffectief kunnen uitbreiden naar een ongelimiteerd aantal gebruikers. Nu steeds meer enterprises de waarde ontdekken van het beschikbaar stellen van data-analyse aan tal van interne en externe gebruikersgroepen, zijn wij ervan overtuigd dat dit een bij uitstek belangrijk element is in onze platform-as-a-service.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!