Redactie - 19 augustus 2013

Informatio?n Builders Benelux breidt uit met Dirk Verweij, Pieter Dekker en Ed Mulder


Information Builders, leverancier op het gebied van software voor business intelligence (BI) & analytics, informatie-integriteit en integratie, heeft Dirk Verweij (foto)gepromoveerd tot Sales Director Benelux. Met Pieter Dekker en Ed Mulder zijn twee zwaargewichten aangetrokken om de sales activiteiten vanuit het kantoor in Amstelveen te versterken.

Dirk Verweij
Dirk Verweij (1969) is een veteraan in de wereld van enterprise software. In 2004 maakte hij van Cognos de overstap naar Information Builders Benelux waar hij senior account director werd voor de gehele Information Builders propositie. Sinds kort is hij als Sales Director verantwoordelijk voor de salesactiviteiten in de Benelux. Hij volgt Dennis Bartels op, die al eerder het Europese hoofdkantoor onder zijn hoede heeft gekregen.

Pieter Dekker
Pieter Dekker heeft dit voorjaar de overstap gemaakt van Informatica naar Information Builders. Als Senior Account Director richt hij zich op de financiële sector en de centrale overheid. Met name de mogelijkheden die de oplossingen van Information Builders bieden om meer betrokken te zijn bij de business-uitdagingen van de klant waren een belangrijk motief voor zijn aantreden in Amstelveen.

Ed Mulder
Ook Ed Mulder is afkomstig van Informatica. Net als voor Dekker was het zijn wens meer betrokken te zijn bij de business van de klant in plaats van uitsluitend met zijn infrastructuur, een belangrijk motief om zich aan te sluiten bij Information Builders. Als Senior Account Director richt Mulder zich op de sectoren Telecom, Transport, Manufacturing en Utilities.

Verweij: “Met de komst van Pieter en Ed is onze sales power aanzienlijk uitgebreid naar vijf account directors. Maar we hebben meer mensen nodig. Information Builders Benelux werft op dit moment binnen alle afdelingen van de organisatie: van sales, pre-sales, professional services tot en met office management."

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!