Redactie - 22 augustus 2013

Oracle Hattrick programma neemt partners mee naar WK Brazilië 2014


Om Oracle’s partners verder te ondersteunen naar Oracle on Oracle successen, is het Oracle Hattrick programma gelanceerd. Het betreft een incentive programma gedurende het gehele fiscale jaar voor alle Oracle partners in de Benelux.

Het programma bestaat uit 3 pijlers: Enablement, Demand Generation en Sales over het gehele Oracle platform te weten; Technology, Applications en Systems. Doelstelling is om hiermee de partners in de beste scoringsposities te brengen om een Hattrick scoren.

De partners die deze Hattrick scoren kwalificeren zich voor een ticket naar het WK Voetbal volgend jaar in Brazilië. “Met dit unieke incentive programma gaan wij onze partners verder bewegen in adoptie van de complete Oracle stack. Dit doen we door te trainen op prachtige 1-2’tjes en mooie combinatie tussen hardware en software” aldus Bas Diepen (foto), Director Alliances & Channels Benelux. Direct na de lancering van het programma hebben 75 partners zich al aangemeld met hun teams. Het programma is nog open voor inschrijving voor Oracle partners via www.hattrickbrazil.com.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!