Redactie - 22 augustus 2013

Kaspersky verwijst Hosted Security-klanten en partners naar Spamina


Ontwikkelaar van security oplossingen Kaspersky Lab adviseert zijn klanten en channel partners die zijn Kaspersky Hosted Security (KHS)-producten gebruiken, over te stappen op de Cloud Email Firewall van het Catalaanse Spamina. Volgens Kaspersky is dat het beste alternatief voor zijn Security-as-a- Service (SaaS)-pakket.

Onlangs maakte Kaspersky Lab bekend dat de ontwikkeling en ondersteuning van Kaspersky Hosted Security (KHS)-producten zal beëindigen. Na diepgaand onderzoek heeft het bedrijf uit de verschillende mogelijke alternatieven Spamina als de beste security oplossing voor haar klanten en partners verkozen. De hoogstaande technologie, de zeer uitgebreide functionaliteit en effectiviteit, en de gebruiksvriendelijkheid van de Spamina e-mail en websecurity oplossingen waren voor Kaspersky redenen voor deze beslissing.

Spamina heeft samen met Kaspersky Lab een speciaal KHS-migratieprogramma ontwikkeld voor de huidige gebruikers. Deze migratie biedt de gebruikers tevens direct meer uitgebreide functionaliteit dan zij al gewend zijn binnen de KHS-oplossing. Voor reseller partners zijn aantrekkelijke regelingen en programma’s beschikbaar om hen bij te staan bij de migratie van hun KHS-eindgebruikers.

2Channel is officieel en exclusief distributiepartner voor de Benelux. De distributeur nodigt Kaspersky resellers uit om kennis te maken met de Spamina cloud security oplossingen en biedt hen een aantrekkelijk resellerprogramma. Raymond Kreefft (foto) staat aan het roer bij 2Channel.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!