Redactie - 24 augustus 2013

Xerox komt met eerste patch voor scanprobleem


Xerox komt met eerste patch voor scanprobleem, zo meldt Rick Dastin (foto), President, Office and Solutions Business Group bij Xerox Corporation. Het gaat om de eerste softwarepatches die de scanproblemen die optreden bij een aantal van onze multifunctionals (mfp’s) voorkomen.

Dastin zegt: "We hebben onderkent dat er fouten kunnen optreden onder specifieke omstandigheden bij het scannen van zogenoemde ‘stress-documenten’ naar PDF – zoals het scannen van hele kleine lettertypes, verdwaalde pixels en lastig te lezen documenten. We hebben de patch ontwikkeld om de mogelijkheid dat het probleem, dat zich in enkele gevallen voordoet, te elimineren."

Via deze webpagina kan de patch voor mfp’s worden gedownload, samen met de referentiedocumenten waarin de details worden uitgelegd. Dastin: "Wanneer uw kantoormachine niet op het dropdown-lijstje staat vermeld, dan is het probleem niet op uw machine van toepassing. De eerste machines waarvoor een patch beschikbaar is zijn de Xerox ConnectKey familie en de WorkCenter 75xx, WorkCenter 5700 en ColorQube 93xx series. De volgende reeks patches voor betrokken producten zal naar verwachting in de week van 26 augustus beschikbaar zijn. U kunt de patch direct downloaden en installeren of contact opnemen met uw lokale serviceverlener. Ons technologieteam heeft continu doorgewerkt om de patch zo snel mogelijk op te leveren. We hebben bovendien uitgebreide tests uitgevoerd in onze labs en in de praktijk om de juiste kwaliteit te leveren en te zorgen voor eenvoudige installatiemogelijkheden."

Dastin besluit: "Ik wil iedereen van klanten, tussenpersonen en partners overal ter wereld, bedanken voor hun samenwerking en het geven van feedback gedurende het proces. We zullen niet rusten voordat onze klanten volledig tevreden zijn."

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!