Redactie - 26 augustus 2013

Canadese ComputerTalk opent EMEA-kantoor in Amersfoort


Unified communications provider ComputerTalk Technology heeft een vestiging in Amersfoort geopend. Het is de eerste vestiging in Europa. Naar eigen zeggen toont de opening van het Amersfoortse kantoor de internationale focus van het bedrijf en zijn commitment naar de EMEA-afzetmarkten.

‘Met een lokale vestiging en lokale kennis van de regio waarin we veel groei en activiteit hebben, kunnen we onze wereldwijde klanten beter bedienen’, meldt CEO Mandle Cheung (foto) van ComputerTalk. ‘Het stelt ons bovendien beter in staat om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het Europese Microsoft Lync ecosysteem.’

Het nieuwe kantoor van ComputerTalk in Amersfoort gaat nauw samenwerken met zorgvuldig geselecteerde system integrators die zijn gecertificeerd door Microsoft. Het is de bedoeling dat deze partners Lync unified communications oplossingen implementeren in de contactcenters van hun klantorganisaties.
ComputerTalk bestaat sinds 1987 en heeft zijn hoofdvestiging in de Canadese provincie Ontario. Daarnaast zijn er kantoren in Quebec, Chicago en dus nu in Amersfoort.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!