Redactie - 27 augustus 2013

Back-up en recovery van EVault nu beschikbaar voor elk soort organisatie


Storage leverancier EVault, onderdeel van Seagate, komt met een nieuw portfolio van EVault-back-up appliances. EVault breidt zijn enterprise-grade appliances uit om tegemoet te komen aan de back-up- en recovery-behoeften van elke organisatie – of het nu gaat om het midden- en kleinbedrijf, een vestiging van een grote organisatie of een grote onderneming met groeiende dataopslagbehoefte.

EVault bouwt voort op het succes van de onlangs gelanceerde serie EVault 7 Appliances en introduceert nu vier nieuwe appliances die schaalbare, betaalbare en failproof cloud-connected back-up en recovery bieden: Plug-n-Protect (PnP)3800, PnP2400, PnP100t en Express Recovery Appliance (ERA)50t. Deze nieuwe PnP appliances worden geleverd met EVault-replicatiesoftware, zodat organisaties hun data kunnen beveiligen door deze te kopiëren naar een andere locatie via een veilige, bandbreedte-geoptimaliseerde overdracht.

“Zoals onze duizenden klanten al hebben ervaren met EVault 7 Appliances, is een failproof, schaalbare en eenvoudig te beheren back-up- en recovery-appliance binnen handbereik”, zegt Daniel Bankert (foto), vicepresident van Serverback-up- en Archiveringsproducten van EVault. “EVault maakt nu zijn krachtige, enterprise-grade appliances beschikbaar voor alle klanten met nieuwe, nog aantrekkelijker prijzen. Onze nieuwe appliances zijn concurrerend geprijsd, worden geleverd inclusief software en zijn eenvoudiger te beheren dan elke andere appliance in de markt.”

EVault appliances worden ondersteund door EVault Software, diskgebaseerde back-up- en recovery-software voor snelle dataprotectieback-up en recovery. Elke back-up is een deltaback-up – veranderingen worden bijgehouden op blokniveau – dus de back-upopslag blijft klein en het gebruik van netwerkbandbreedte minimaal. Elke restore is enkelvoudig en met de inzet van het bijgeleverde bare-metal-recovery-product EVault System Restore herstellen gebruikers snel een systeem na een calamiteit.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!