Ciber levert eerste externe gecertificeerde Cordys Solution Architect
28-08-2013
Deel dit artikel:

Ciber levert eerste externe gecertificeerde Cordys Solution Architect


Ciber consultant Roger van de Kimmenade is door Cordys, leverancier van Platform-as-a-Service en Business Process Management-oplossingen, gecertificeerd als Solution Architect. ICT-consultancybedrijf Ciber is hiermee de eerste partner die een gecertificeerde Solution Architect in huis heeft.

Cordys heeft het Solution Architect Program in het leven geroepen om de technische expertise van partners verder te vergroten. De Solution Architect wordt ingezet om de architectuur binnen projecten te ontwerpen en klanten te adviseren over welke oplossingen het beste aansluiten bij hun specifieke wensen. Het Solution Architect Program bestaat uit drie onderdelen die ieder met een praktijk- en theorie-examen en interview worden afgesloten.

Ciber is al sinds enkele jaren partner van Cordys en heeft vijftien Cordys consultants in dienst. Voorbeelden van projecten waarbij Ciber de oplossingen van Cordys succesvol heeft geïmplementeerd zijn CVZ, CIZ en Provincie Gelderland.

“Ciber is een langdurige partner van Cordys en Roger is daarin de leidende Cordys-architect", aldus Wilfried Rijsemus, Director Professional Development & Community bij Cordys. "We zijn er erg trots op dat we Roger als eerste volledige gecertificeerde Solution Architect mogen verwelkomen. Iedereen die zich bij Cordys laat certificeren, weet dat dat niet eenvoudig is. Als je dat dan op alle drie de niveaus succesvol afrondt, dan betekent dat echt wat voor onze klanten. Met de passie en kunde waarmee Roger dat gedaan heeft, levert dat diep respect op bij ons allemaal.”

Terug naar nieuws overzicht