Redactie - 30 augustus 2013

TPC Benelux verzorgt EMEA-distributie voor Taiwanees EBN Technology


The PoS Company (TPC) Benelux is door EBN Technology Corporation uit Taiwan uitgekozen als distributeur voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De aanstelling toont naar eigen zeggen de internationale ambitie van EBN, een leverancier van kassasystemen en andere elektronica in winkels.

TPC in Den Bosch heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de POS-industrie (point of sale) als “POS solution provider” en heeft naast de EBN POS-producten ook andere bekende merken in de POS in haar portfolio. TPC levert ook ADC, RFID en mobiele producten.

Als onderdeel van haar services zal TPC ook fungeren als EMEA-voorraadmagazijn voor EBN-producten om de levertijden te verkorten en daarmee de logistieke kosten omlaag te brengen. TPC zal fungeren als EBN’s “Centre of Excellence” (CoE) en zal klantgerichte projecten ondersteunen met de aanwezige expertise van de producten en ondersteuning bieden op het gebied van systeem integraties. Dit alles op “real-time”basis, aldus het Bossche bedrijf.

Alle businessvraagstukken zullen door het aanwezige business development team worden behandeld in nauwe samenwerking met de EBN-staf in Taiwan, om de best mogelijke ondersteuning voor de klanten te waarborgen.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!