Redactie - 03 september 2013

Fujitsu verlaagt prijs Eternus DX storage systeem


Fujitsu start een promotiecampagne voor de Eternus DX Disk storage systems. Door kortingen te verlenen op zowel de base unit als de softwarelicenties kan de totale korting oplopen tot 30 procent.

Hiermee zegt de IT-leverancier de CAPEX investeringen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) te optimaliseren. "De kortingen op het ETERNUS storage systeem stelt bedrijven nu in staat om een voordelige langetermijninvestering te doen. Klanten profiteren van transparante software licenties en kunnen op een eenvoudige manier overgaan op het ETERNUS- systeem", zo stelt Fujitsu.

Flexibele data
Het Eternus DX S2 Storage-systeem is gestoeld op het concept om data flexibel en veilig te bewaren. Het systeem zorgt volgens Fujitsu er dan ook voor dat data op alle punten veilig blijft en heeft daarbij de flexibiliteit in huis om aan alle belangrijke vereisten aan softwaresystemen voor nu en in de toekomst te voldoen. "De Eternus SF software zorgt daarnaast voor een eenduidig managementsysteem. Hierdoor verminderen de administratieve lasten, terwijl efficiëntie in de uitvoering optimaal wordt. Hiermee verzekert Fujitsu business continuïteit tegen een aantrekkelijke prijs, ook voor kleine bedrijven", aldus de IT-;everancier.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!