Intellinet en Manhattan producten verkrijgbaar bij D-E Distribution
06-09-2013

Intellinet en Manhattan producten verkrijgbaar bij D-E Distribution


Intellinet en Manhattan, producenten van computer- en netwerkproducten met wereldwijde bekendheid, hebben per augustus 2013 D-E Distribution gekozen als haar nieuwe distributeur voor Nederland. 

Intellinet heeft een uitgebreid assortiment van passieve en actieve netwerkcomponenten om met name het MKB te voorzien van kosten effectieve oplossingen van hoge kwaliteit. De producten zijn geschikt voor small- en home offices en bieden ook binnen projecten een alternatief voor de grote merken.

Manhattan producten bestaan voornamelijk uit computeraccessoires en -onderdelen welke geschikt zijn voor consumentengebruik en verkrijgbaar zijn tegen scherpe prijzen.

Martijn Mijnders (foto), algemeen directeur van D-E distribution: “Wij zijn heel erg trots dat IC Intracom (het in Duitsland en de USA gevestigde moederbedrijf van beide merken) voor ons heeft gekozen als haar nieuwe distributeur. Via onze website www.intellinet.biz gaan wij de Nederlandse markt bedienen met ons brede assortiment computer- en netwerkproducten met een scherpe prijs/prestatie verhouding. Op de website kan gemakkelijk de gehele catalogus gedownload worden, zodat u alle produkten en specificaties kunt bekijken. En ook op de website zelf kan alles snel gevonden en besteld worden. Met een uitgebreide marketing, overzichtelijke displays en verkoopracks zijn Intellinet en Manhattan perfect voor in de winkel en/of webshop.”

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht